25 Şubat 2016 Perşembe

MFÖ - Bostancı Gösteri Merkezi Konseri


(nazimo - konser)



Yılların eskitemediği gruptan nefis bir konser dinledik. BGM' de iğne atsan yere düşmüyordu. Her yaş grubundan insan vardı. 

Mahsar, Fuat, Özkan o kadar yıldır bizimle birlikte ki, hepimiz onların şarkılarıyla bütünleştik. Sofralarımıza, içki muhabbetlerimize, yolculuklarımıza, danslarımıza, uykularımıza eşlik ettiler. Onlar bilmediler ama bizim hayatlarımıza tanıklık ettiler. Müzikleri, sözleri zamana hiç yenilmedi. Şarkılarına herkes bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında Mahsar maalesef diğerlerine göre biraz durgundu. Hasta olduğunu öğrendim.





Özkan muhteşemdi. "Yarabbim" dedikçe salon yıkıldı. Hem söyledi hem de gitarıyla dans etti. Ben kibarlık olsun diye dans etti diyorum ama aralarında aşk vardı diyebilirim.


Mahsar siyah kıyafeti içinde gayet cool görünüyordu. Öskan tişörtleriyle ve renkli pantalonuyla yakıyordu. Fuat'ın kırmızı ayakkabıları hepimizin gözünü aldı. 

Konser bitti. Grup bis için geri geldiğinde en hareketlisinden 3 parça daha söylediler. Salonu yıkıp geçtiler. herkes ayakta dans ederek uğurladı onları. 

 Ama her zamanki gibi konserin en keyifli anları sevdiği şarkılara eşlik eden kızımın mutlu yüzünü seyrettiğim anlardı.










Kendime not: Bizim kadro annem, ben ve kızım
Kendime resim:















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder